Een heerlijke werkplek

Goede arbeidsvoorwaarden

Salaris

Bij Havensteder verdien je een marktconform salaris. Dit betekent dat je een inkomen krijgt dat de meeste professionals in jouw functie en sector verdienen. In de vacatureteksten vermelden we in de meeste gevallen het maximale salaris op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld.

Jij maakt, direct of indirect, het verschil voor onze huurders. Daar werk je hard voor en dat waarderen we. Die waardering krijg je terug in de vorm van mooie arbeidsvoorwaarden. Veel van die voorwaarden zijn vastgelegd in de CAO woondiensten, maar wij bieden wij jou meer.

Privé- en werkbalans

Onze CAO kent een 36-urige werkweek. In de vacature staat voor hoeveel uur de functie is. Binnen veel functies kun je je uren flexibel indelen. Hierover maak je afspraken met je leidinggevende.

Je krijgt van ons 189,8 vakantie uren (iets meer dan 5 weken) op basis van een 36-urige werkweek. We bieden je de mogelijkheid om extra vakantie uren te kopen. Ook het verkopen van (bovenwettelijke) vakantie uren is mogelijk.

Van en naar Havensteder

Het hoofdkantoor van Havensteder staat midden in het centrum van Rotterdam. Vanuit ons kantoor heb je geweldig uitzicht op de Oude Haven en de Willemsbrug. We zijn heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Station Rotterdam Blaak ligt op 5 minuten loopafstand. Benieuwd naar de route tussen het openbaar vervoer en ons kantoor? Bekijk onderstaand filmpje.

Naast een goede bereikbaarheid heeft Havensteder ook een goede reiskostenregeling en een leasefietsregeling.

Hybride werken

Havensteder werkt Hybride. Dit betekent dat je maximaal 50% van jouw werktijd thuis werkt. De overige tijd werk je op (één van onze) locatie(s). Indien de situatie hierom vraagt is hier een uitzondering op mogelijk. Dit bespreek je met jouw leidinggevende en/of het team.

Ontwikkelingsmogelijkheden

Een baan voor het leven is uit, werk voor het leven is in. We geven jou de kans om toekomstproof te worden en te blijven. We stimuleren je om na te blijven denken over je loopbaan en ambitie en we investeren in jouw ontwikkeling. We hebben een eigen Havensteder academie. Een platform van waaruit je (online) opleidingen en trainingen kunt volgen. Per jaar verzamel je zo je vastgestelde Havensteder Educatiepunten. Doelstelling behaald? Dan ontvang je een bonus.

Elke medewerker krijgt, naast de reguliere opleidingen en trainingen die je kan volgen, ook een Persoonlijk Loopbaanontwikkelingsbudget (PLOB) van € 900,- per jaar gebaseerd op een 36-urige werkweek. Dit PLOB kun je vrij besteden aan een cursus of training die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Benieuwd naar alle ontwikkelingsmogelijkheden binnen Havensteder? Lees hier het interview met Bianka Hoek, senior HR-adviseur bij Havensteder. Of het artikel Samen werken aan jouw toekomst.

Pensioenregeling

We verzekeren je van een goed pensioen. Je doet mee aan de pensioenregeling voor de woningcorporaties (SPW). Op jouw persoonlijke pensioenpagina van SPW vind je alle informatie over de regeling en hoe het ervoor staat met jouw pensioen. Voor de financiering van de pensioenaanspraken van alle medewerkers betaalt Havensteder pensioenpremie aan SPW. Jij betaalt ongeveer één derde deel van deze premie. Dit bedrag wordt maandelijks ingehouden op je bruto salaris.

CAO Woondiensten

Wil je alles tot in detail weten? Lees dan hier de CAO Woondiensten 2022-2023.

Gezelligheid en sportiviteit

Samenwerken is belangrijk en samen activiteiten ondernemen is dat ook. Veel collega’s lunchen ’s middags samen in de Meet and Eat (leuk om dan ook eens naast die onbekende collega te gaan zitten!) of halen een broodje. En sommigen spreken na werktijd regelmatig af voor een gezellige borrel.

Omdat wij verbinding belangrijk vinden organiseert Havensteder jaarlijks het Havensteder feest. Op deze manier zien alle collega’s van de verschillende vestigingen elkaar. Het ene jaar is dat in een relaxte setting, het andere jaar laten we onze sportieve kant zien. Maar we sluiten altijd af met lekker eten, een drankje en dansje. Eens per jaar organiseert elk team ook een uitje met hun eigen teamleden. Dit alles draagt bij aan de verbondenheid en goede samenwerking.