Naar de hoofdinhoud Naar de navigatie
menu
Solliciteer direct

allround Onderhoudsmedewerker

36 uur ROTTERDAM MBO Reageren tot: 03-11-2024 2.960 - 3.615
Twee mannen in werkkleding met gereedschap.

Dit ga je doen

Ben jij een echte vakman of vakvrouw met gevoel voor techniek? Werk je graag met je handen en ben je sociaal vaardig? Wil je bijdragen aan een schone, veilige en prettige leefomgeving voor de bewoners van Rotterdam en omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons, een toonaangevende woningcorporatie in de regio Rotterdam, staat woongeluk centraal. Samen bouwen we aan een betere en duurzamere leefomgeving. Daarom zoeken wij een enthousiaste en vakkundige onderhoudsmedewerker die ons team komt versterken.

Jouw rol als medewerker onderhoud:
Bij onze woningcorporatie in de regio Rotterdam speelt goed onderhoud een belangrijke rol. We zorgen ervoor dat onze wooncomplexen in topconditie blijven, en daar horen veilige en goed functionerende portiekdeuren bij. Daarom zoeken wij een enthousiaste en vakkundige onderhoudsmedewerker, gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van portiekdeuren.

Je taken zullen onder andere bestaan uit:
  • Reparatie van portiekdeuren: Je voert zelfstandig reparaties uit aan portiekdeuren, zoals het vervangen van kapotte scharnieren en het herstellen of vervangen van deurdrangers en sloten.
  • Veiligheid voorop: Je zorgt ervoor dat de portiekdeuren voldoen aan alle veiligheidsnormen en dragen bij aan een veilige omgeving voor de bewoners.
  • Onderhoudswerkzaamheden: Je bent breed inzetbaar en kan ook ingezet worden op onderhoudswerkzaamheden in de woning zoals licht sanitair en loodgieters werkzaamheden, hang- en sluitwerk en klein elektrawerk.
  • Problemen oplossen: Je spoort problemen op en lost ze snel en efficiënt op, waarbij je altijd oog hebt voor de veiligheid van de bewoners.
  • Klantgericht werken: Je komt veel in contact met bewoners en luistert naar hun vragen en opmerkingen. Je gaat altijd op een klantvriendelijke en professionele manier te werk.
  • Samenwerking: Je werkt samen met je collega's, de planners en externe partijen om ervoor te zorgen dat alle klussen goed en op tijd worden uitgevoerd.

Wat maakt deze functie zo interessant?
  • Je werkt aan afwisselende klussen in en rond de woningen, waardoor geen dag hetzelfde is.
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om zelfstandig te werken. Je werkt draagt direct bij aan de veiligheid en het comfort van onze bewoners.
  • Je maakt deel uit van een team van enthousiaste collega's die net als jij een positieve bijdrage willen leveren aan de stad en haar bewoners.
  • Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door het behalen van extra certificaten of het volgen van technische trainingen.
#LI-RV1

Hier herken jij jezelf in

  • Technische Kennis: Je hebt mbo-werk-en denkniveau en bij voorkeur in een technische richting. Heb je geen opleiding maar wel werkervaring dan gaan we ook graag met je in gesprek.
  • Ervaring met hang- en sluitwerk: Je hebt specifieke ervaring met het repareren van deuren, inclusief het afstellen van scharnieren, vervanging van sloten.
  • Veiligheidscertificaten: Je bent in het bezit van een Vca-certificaat of bent bereid deze via ons te behalen. Kennis van NEN3140 is een pré. Als je nog niet alles hebt, krijg je bij ons de mogelijkheid om deze certificaten te behalen.
  • Zelfstandigheid: Je kunt zelfstandig werken en weet problemen snel en effectief op te lossen. Tegelijkertijd ben je ook een teamspeler die graag met anderen samenwerkt.
  • Klantvriendelijkheid: Je bent sociaal en hebt een dienstverlenende instelling.
  • Rijbewijs: Je hebt een rijbewijs B (handgeschakeld)

Ons aanbod

  • Een uitdagende baan met impact: Je werk draagt direct bij aan een veiligere en fijnere woonomgeving voor onze huurders.
  • Doorgroeimogelijkheden: Wij geloven in persoonlijke groei. Daarom bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door trainingen te volgen of certificeringen te behalen. 
  • Een prettige werkomgeving: Je komt te werken in een dynamisch team met gedreven collega’s, waar samenwerking en een goede sfeer belangrijk zijn.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden: Een aantrekkelijk salaris binnen schaal E van de cao Woondiensten: € 2.960,00 - € 3.615,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling.
  • Vakantiegeld: van 8% over je bruto jaarsalaris en 2% eindejaarsuitkering over je bruto jaarsalaris. 
  • Persoonlijk opleidingsbudget € 900,- per jaar.
  • Uiteraard een bedrijfswagen die je mag gebruiken voor woon-werk verkeer, mobiele telefoon en de mogelijkheid om 4 x 9 uur per week te werken; 
  • Een maatschappelijk betrokken werkgever: Je werkt bij een organisatie die écht om de bewoners van de stad geeft. Samen maken we de stad een beetje beter, veiliger en duurzamer. 
  • Je start per 1 november 2024 met een jaarcontract. Bij een goede match en blijvend goed functioneren hebben we natuurlijk de intentie om dit om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Waarom kiezen voor ons?
Wij zijn meer dan alleen een woningcorporatie. We staan midden in de samenleving en willen écht een verschil maken in de wijken waar we actief zijn. Onze huurders zijn de kern van alles wat we doen, en we geloven dat iedereen een prettige woonomgeving verdient. Als servicemedewerker verlichting draag jij daar direct aan bij.

Wij zijn Havensteder

Samen werken we aan een thuis voor onze bewoners. Door ons in te zetten voor renovatie, nieuwe woonruimten en een veilige omgeving. Zo creëren we een duurzame impact op huisvesting in de stadsregio Rotterdam.   We vergroten onze impact door samen te werken. Met bewoners, aannemers, gemeenten en partners in de wijk. Samen willen we steeds sterker worden in huisvesting. We opperen nieuwe ideeën en nemen actie om de woningnood aan te pakken. We helpen onze bewoners het beste als we de beste versie van onszelf zijn. Daarom hechten we waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling, krijg je vrijheid om je werk zelf in te richten en doen we er alles aan om je zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Zo maken we samen Havensteder.  

Goed om te weten

Een screening is onderdeel van de selectieprocedure. Wanneer een match is gevonden wordt een screening uitgevoerd, waarvan een Verklaring Omtrent Gedrag een van de onderdelen is.

Reageer!

Is deze functie wat voor jou? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te uploaden!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct

Meer weten over de sollicitatieprocedure?

Meer weten over de functie?

Onze werkwijze in 6 stappen

Stap 1

Solliciteren

Stap 2

Het eerste gesprek

Stap 3

Persoonlijkheidsmeting

Stap 4

Tweede gesprek

Stap 5

Voorstel arbeidsvoorwaarden

Stap 6

Screeningsbeleid

Pagina

Waarom je wil werken bij Havensteder?

Om je samen met ons in te zetten voor een van de grootste uitdagingen van nu: huisvesting.

Ruimte om te blijven groeien en je talent te ontwikkelen.

Goede sfeer en een betrokken groep collega’s.

Denk mee aan de plannen voor de toekomst en geef volop ruimte aan jouw initiatieven en ideeën.

Pagina

Misschien ook interessant voor jou?

Inkoper

36 uur HBO 4.366 - 5.897

Als inkoper bij Havensteder ben je verantwoordelijk voor het doen van aanbestedingen, de contractvorming en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling inkoop.

Lees meer over Inkoper

Projectleider Planmatig Onderhoud

36 uur HBO 4.366 - 5.897

Ben jij een resultaatgerichte projectleider met een passie voor vastgoedonderhoud? Wil jij ervoor zorgen dat onze woningen in topconditie blijven en onze huurders tevreden zijn? Dan is de rol van Projectleider Planmatig Onderhoud in de stadsregio Rotterdam bij Havensteder iets voor jou!

Lees meer over Projectleider Planmatig Onderhoud

Opzichter Planmatig Onderhoud

36 uur MBO 3.748 - 4.727

In de functie van Opzichter Planmatig Onderhoud draag je de verantwoordelijkheid voor het toezicht houden en de coördinatie van onderhoudswerkzaamheden aan onze vastgoedportefeuille. Je hebt een essentiële rol in het waarborgen van de kwaliteit en duurzaamheid van onze woningen. Je werkt nauw samen met aannemers, projectleiders planmatig onderhoud en diverse belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten worden afgerond.

Lees meer over Opzichter Planmatig Onderhoud