Waar zit Havensteder?

Ons hoofdkantoor is gevestigd aan de Scheepmakerspassage 1 in Rotterdam. We hebben meerdere vestigingen in Rotterdam en een vestiging in Capelle aan den IJssel.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

We hebben altijd belangstelling voor mensen met passie voor de stadsregio Rotterdam en haar bewoners. Open sollicitaties zijn dus welkom!

Heb ik uitzicht op een vast contract?

In de meeste situaties wel. In de vacature staat of het om een tijdelijke functie gaat of dat er uitzicht is op een vast dienstverband. We hanteren een proeftijd van één maand.

Hoe snel krijg ik reactie op mijn sollicitatie?

Uiterlijk twee weken na de sluitingsdatum van een vacature krijg je van ons bericht. Mocht het selectieproces langer duren, dan laten we je dit natuurlijk ook weten.

Met wie kan ik contact opnemen over een specifieke vacature?

In het geval van een specifieke vacature kan je het beste contact opnemen met de recruiter of desbetreffende manager. Deze contactgegevens staan in de vacaturetekst.

Ik beschik niet over het vereiste diploma, kan ik toch solliciteren?

Als dit een “harde” eis is, staat dit in de vacaturetekst. Beschik je dan niet over het vereiste diploma dan hoef je niet te solliciteren. Soms is HBO werk- en denkniveau voldoende. Het kan zijn dat we dit toetsen aan de hand van een assessment.

Is het mogelijk om stage te lopen bij Havensteder?

We helpen je graag werkervaring op te doen. Zo werken we mee aan de ontwikkeling van de toekomstige beroepsbevolking van Nederland. We streven om ieder jaar minimaal tien stageplaatsen of afstudeerplekken aan te bieden. Solliciteren naar een stage of afstudeerplek? Hiervoor kun je een open sollicitatie indienen.