Naar de hoofdinhoud Naar de navigatie
menu

Onze vacatures

Een fijn thuis voor onze bewoners begint bij jou. Bekijk onze vacatures.

Vrouw met hoofddoek staand voor appartementencomplex.

Opzichter Dagelijks Onderhoud

36 uur MBO 3.748 - 4.727

Als opzichter Dagelijks Onderhoud ben je de regisseur van alle onderhoudsverzoeken van individuele huurders. Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor het toezicht en de controle op het dagelijkse onderhoud aan huurwoningen. Zo voer je onder meer steekproeven uit om na te gaan of de wijkaannemer aan zijn opdracht heeft voldaan.

Bekijk de vacature

Lees meer over Opzichter Dagelijks Onderhoud

Allround Onderhoudsmedewerker

36 uur MBO 2.960 - 3.615

Ben jij een echte vakman of vakvrouw met gevoel voor techniek? Werk je graag met je handen en ben je sociaal vaardig? Wil je bijdragen aan een schone, veilige en prettige leefomgeving voor de bewoners van Rotterdam en omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Lees meer over Allround Onderhoudsmedewerker

Projectmanager Bouw

36 uur HBO / WO 4.804 - 6.493

Ben jij een ervaren projectmanager in de woningbouw en heb jij passie voor jouw vak? Communiceer jij ijzersterk met aannemers en co-makers. Kun jij processen en mensen goed managen en ben jij een leider met coachend vermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk de vacature

Lees meer over Projectmanager Bouw

Opzichter Verkoop/BOG

36 uur MBO 3.114 - 3.892

Als opzichter Verkoop/BOG ben je verantwoordelijk voor het opleveren van woningen en BOG panden volgens het gevraagde kwaliteitsniveau. Je signaleert, adviseert, informeert en controleert gedurende het gehele mutatieproces.

Bekijk de vacature

Lees meer over Opzichter Verkoop/BOG

Consulent woonfraude

32 uur HBO 4.088 - 5.376

Als woonconsulent Woonfraude krijg jij de kans om een sleutelrol te spelen in het opzetten en uitvoeren van een krachtige aanpak van woonfraude binnen onze organisatie. Je wordt een expert die verschillende vormen van fraude zoals onderhuur, leegstand, illegale wietplantages en verhuur via platforms zoals AirBNB opspoort en aanpakt.

Bekijk de vacature

Lees meer over Consulent woonfraude

Manager Klant & Service

36 uur HBO / WO 5.653 - 8.080

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin je leiding geeft aan een dynamische afdeling? Als manager Klant & Service ben je de drijvende kracht achter het leveren van een persoonlijke en doelgerichte klantdienstverlening aan onze huurders. Je zorgt voor een doorontwikkeling van de afdeling en trekt de dienstverlening naar een hoger niveau met digitalisering.

Bekijk de vacature

Lees meer over Manager Klant & Service

Opzichter Planmatig Onderhoud

36 uur MBO 3.748 - 4.727

In de functie van Opzichter Planmatig Onderhoud draag je de verantwoordelijkheid voor het toezicht houden en de coördinatie van onderhoudswerkzaamheden aan onze vastgoedportefeuille. Je hebt een essentiële rol in het waarborgen van de kwaliteit en duurzaamheid van onze woningen. Je werkt nauw samen met aannemers, projectleiders planmatig onderhoud en diverse belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijdlijnen en budgetten worden afgerond.

Bekijk de vacature

Lees meer over Opzichter Planmatig Onderhoud

Projectleider Planmatig Onderhoud

36 uur HBO 4.366 - 5.897

Ben jij een resultaatgerichte projectleider met een passie voor vastgoedonderhoud? Wil jij ervoor zorgen dat onze woningen in topconditie blijven en onze huurders tevreden zijn? Dan is de rol van Projectleider Planmatig Onderhoud in de stadsregio Rotterdam bij Havensteder iets voor jou!

Bekijk de vacature

Lees meer over Projectleider Planmatig Onderhoud

Inkoper

36 uur HBO 4.366 - 5.897

Als inkoper bij Havensteder ben je verantwoordelijk voor het doen van aanbestedingen, de contractvorming en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling inkoop.

Bekijk de vacature

Lees meer over Inkoper