Vanaf 1 januari starten er drie nieuwe directeuren binnen Havensteder: namelijk op directie Wonen, directie Onderhoud & Ontwikkeling en HRM, facilitair en I&A. We zijn blij dat we drie nieuwe professionele en gedreven directeuren vonden in Nicolette Wuring, Urias Santos Bakker en Hans Peter van de Poll en ook blij dat we nog geen afscheid hoeven nemen van voormalige directeuren Henk Rotgans en Peter van Lieshout. Beiden blijven nog enkele jaren aan Havensteder verbonden.

DIRECTIE WONEN

Als nieuwe directeur introduceren we Nicolette Wuring. Nicolette heeft een brede en rijke ervaring op het gebied van klanten en dienstverlening.

DIRECTIE ONDERHOUD & ONTWIKKELING

Nieuwe directeur is Urias Santos Bakker. Urias is sinds 2017 binnen Havensteder werkzaam als manager Staf Onderhoud & Ontwikkeling.

DIRECTEUR HRM, FACILITAIR EN INFORMATISERING & AUTOMATISERING

Onze huidige senior manager van HRM, facilitair en I&A, Hans Peter van de Poll, wordt directeur. Hans Peter werkt sinds 2016 bij Havensteder en is sinds die tijd lid van het directieteam van Havensteder.

Organogram

We zijn blij met en trots op dit nieuwe team. We hebben vertrouwen dat we met dit team onze maatschappelijke en volkshuisvestelijke opgaven gedegen en zorgvuldig kunnen vervullen.

Hedy van den Berk
bestuursvoorzitter Havensteder

Sander Uiterwaal
bestuurslid Havensteder